Nu 10% korting
op alles in de shop kortingscode: santasale10

Geschiedenis van EDC

Vibrator Kopen is onderdeel van EDC-Retail Group. EDC is er voor iedereen die houdt van spanning en erotiek. EDC-Retail Group kent een rijke geschiedenis en is in maart 2004 opgericht door Eric Idema. Waar we ooit klein begonnen zijn als eenmanszaak zijn we nu groot op het gebied van online erotiek. Met een ruim en divers aanbod van maar liefst 8000 artikelen zijn we een uitgebreide snoepwinkel voor volwassenen geworden.

Service staat voorop in onze webshop en we voldoen graag aan de wensen van de klant. Zo waren we in 2005 de eerste Nederlandse webwinkel in erotiek waar betalen met iDEAL mogelijk was. En met deze stap werd het ook tijd om verder te groeien en te verhuizen van kledingkast naar garage. Vervolgens werd meteen het eerste personeelslid aangenomen. In 2006 wordt de eenmanszaak omgezet naar BV-vorm zodat EDC-Internet B.V. ontstaat. Later worden de sites ondergebracht bij de EDC-Retail Group.

Met groei komt verandering en zo blijkt de garage niet voldoende capaciteit meer te hebben, een verhuizing komt eraan. In 2007 kopen we ons eerste bedrijfspand en is de verhuizing naar Veendam een feit. Na vele uitbreidingen, in zowel bedrijfsruimte als personeel, blijven we groeien en kunnen we ons blijven ontwikkelen. Ons assortiment breiden we ieder jaar uit om aan alle wensen van onze klanten te voldoen. En ook op het gebied van kleding zijn de laatste trends in onze webshops te vinden. Naast Vibrator Kopen heeft EDC-Retail Group nog vele andere webshops zoals easytoys.nl en allecondooms.nl.

Het oude magazijn van Vibrator Kopen (links) en het nieuwe magazijn (rechts).

Onze jarenlange ervaring maakt dat we kennis van onze producten hebben en we de beste service kunnen bieden. Bijna al onze producten zijn op voorraad zodat we snel kunnen leveren. Op werkdagen voor 23:30 besteld maakt dat de bestelling de volgende dag al geleverd wordt. Al onze producten worden niet alleen snel uit voorraad verzonden maar ook nog eens discreet verpakt. Onze service, snelle levering, ruime aanbod en scherpe prijzen maken dat onze klanten zeer tevreden zijn. Zo winnen we in september de publieksprijs XXX Awards, iets waar we trots op zijn en al onze klanten voor willen bedanken.

In het nieuwe pand hebben wij een zeer geavanceerd logistiek proces.

Onze Missie

Wij streven ernaar om een vertrouwd adres te zijn waar jij je sexy kleding, spannende accessoires en uitdagende speeltjes kunt kopen. Wij willen dat jij uiterst tevreden over ons bent en als je suggesties hebt over onze webshop of producten dan horen we dat graag. Ons aanbod zal ook de komende jaren verder worden uitgebreid en ook de webshops zelf gaan met de trend mee, zo heeft Vibrator Kopen sinds oktober een geheel vernieuwde huisstijl. Op onze website vind je antwoord op al je vragen en staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij staan je graag te woord.

Een impressie van ons bedrijfspand en afhaalbalie.