Levertijd

Bijna alle producten die je bij Vibrator Kopen vindt, worden direct uit voorraad geleverd. Zo ben jij verzekerd van een snelle en verzekerde levering. Bestel je voor 23:30 uur en is het artikel voorradig? Dan heb je het door jou bestelde artikel de volgende werkdag in huis. Benieuwd wanneer je je bestelling kunt verwachten? Bekijk dan onderstaand overzicht. Deze gegevens zijn van toepassing op levering overdag in Nederland. De levertijd voor België kan tot 3 werkdagen bedragen.

Besteld voor: 1e bezorging op: Niet thuis? 2e bezorging op:
Maandag 23:30 uur Dinsdag Woensdag
Dinsdag 23:30 uur Woensdag Donderdag
Woensdag 23:30 uur Donderdag Vrijdag
Donderdag 23:30 uur Vrijdag Zaterdag
Vrijdag 23:30 uur Zaterdag Maandag
Zaterdag 22:30 uur Zondag Maandag
Zondag 22:30 uur Maandag Dinsdag

Komt de aangegeven bezorgdatum je niet goed uit? Bij Vibrator Kopen kun je ook zelf de gewenste bezorgdatum kiezen of je bestelling laten bezorgen bij een pakketautomaat.

Avondbezorging van PostNL

Indien je gekozen hebt voor avondlevering, dan kun je de pakketbezorger op dinsdag- of donderdagavond verwachten.

Zondagbezorging

Bestel je op zaterdag? Dan kun je je bestelling al op zondag geleverd krijgen (geldt alleen in Nederland). Voor meer informatie, zie: zondagbezorging van PostNL.

Kerst

Bestel je op zondag 24 december voor 17:00 uur? Dan heb je op tweede kerstdag je bestelling al in huis! Daarnaast heb je ook de keuze om jouw bestelling op woensdag 27 december te laten leveren.

Oud & Nieuw

Bestel je op zondag 31 december voor 17:00 uur? Dan wordt jouw bestelling op dinsdag 2 januari geleverd.

Maandagbezorging

Het is ook mogelijk om je pakketje op maandag te laten bezorgen. Dit geldt zowel voor Nederland als België. Bestel je op zondag voor 22:30 uur? Dan wordt je pakketje meteen de volgende dag geleverd. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om voor maandaglevering te kiezen als je bijvoorbeeld bestelt op donderdag of vrijdag. Levering vindt op maandag plaats tussen 09.00 en 17.00 uur.

Brievenbusbezorging

Bepaalde producten kunnen ook via brievenbuspost bezorgd worden (in Nederland). Indien dit voor jouw bestelling mogelijk is, kun je tijdens het afrekenproces kiezen voor brievenbusbezorging of pakketbezorging. De levertijd voor brievenbusbezorging is 1-2 werkdagen. Dit kan dus een werkdag langer duren dan met pakketpost.