Het populairste product:
Satisfyer Pro 2 >

Meer genieten met Cobeco Pharma

Wanneer jij meer wilt genieten tijdens de penetratie kan een glijmiddel jou helpen. Het glijmiddel van Cobeco Pharma zorgt voor meer glijplezier waardoor comfortabeler aanvoelt. Daarnaast zijn de glijmiddelen van Cobeco Pharma ook uitermate geschikt voor massages.

Cobeco Pharma, ook voor de lekkerste massages

Cobeco Pharma produceert naast de beste glijmiddelen ook heerlijke massage gels. Verwen je partner met een intieme massage met een verleidelijke massage gel en sluit af met een happy ending. Met het glijmiddel van Cobeco Pharma geniet jij van nog meer comfort en plezier tijdens de seks. Het glijmiddel van Cobeco Pharma is geschikt voor gebruik in combinatie met verschillende vibrators. Ook voor het reinigen van je vibrators kun je bij Cobeco Pharma terecht. Cobeco Pharma heeft namelijk ook een ruim assortiment toycleaners. Bekijk snel onze drogist voor de complete collectie glijmiddelen, toycleaners en massage gels.

Gratis verzenden

Bestel snel jouw Cobeca Pharma producten in de online shop. Wanneer jij een bestelling plaatst boven de €75,- wordt jouw glijmiddel, massage gel en toycleaner gratis verzonden! Bestel je voor 23:30? Dan heb jij jouw Cobeco Pharma producten de volgende dag al in huis! Bij Vibrator Kopen kun je ook op zondag al genieten van al onze vibrators, glijmiddelen, massage gels en toycleaners. Kies tijdens het bestelproces voor zondag levering en geniet ook op zondag!