Het populairste product:
Satisfyer Pro 2 >

Krachtige Doxy Vibrators

Ben jij op zoek naar een echt krachtige vibrator? Ga dan voor een Doxy vibrator. Deze zeer krachtige vibrators laten jou nooit ontevreden achter. Bekijk de Doxy collectie en kies jouw favoriet vandaag nog!

Krachtige genieten met een Doxy vibrator

De Doxy vibrators zijn voorzien van een krachtige motor die diepe vibraties geeft. Ga bijvoorbeeld voor de Doxy Wand Vibrator. De grote roze wand vibrator is een super krachtige vibrator met een zachte, ronde kop. De zachte kop voelt heerlijk aan op de huid brengt de diepste vibraties naar de gevoeligste plekjes. Plaats de kop op plekjes als tepels, het perineum en de clitoris en geef over aan de Doxy!

Heerlijke massages met een Doxy vibrator

Bij Vibrator Kopen bestel jij snel en eenvoudig de fijnste vibrators voor vele spannende uurtjes in de slaapkamer. Maar wist je dat de wand vibrator ook gebruikt kan worden als massagestaaf? De krachtige motor en zachte kop voelen heerlijk aan op jouw stijve spieren. Daarnaast kun je de Doxy Wand Vibrator ook aan je partner geven en je door hem laten verwennen. Combineer een wand vibrator met een massage glijmiddel. Glijmiddel voor intieme massages is perfect voor massages met een happy ending!