Het populairste product:
Satisfyer Pro 2 >

Europe Magic Wand vibrators met extra sterke vibraties

De Europe Magic Wand vibrators zijn voorzien van zeer krachtige motoren die sterke vibraties leveren. De zachte en ronde kop voelt heerlijk aan op de huid en geeft de krachtige vibraties uitstekend door. Dus ben jij op zoek naar een echt krachtige vibrator? Ga dan voor een Europe Magic Wand Vibrator!

Europe Magic Wand Vibrators voor massages en meer..

Het Deense Europe Magic Wand heeft deze populaire wand vibrator geïntroduceerd op de Europese markt. Zij hebben hun massage-apparaat en vibrator ineen geïnspireerd op een type dat in de Verenigde Staten al meer dan 40 jaar een bestseller is. Het bedrijf gelooft er heilig in dat massages niet alleen een manier zijn om de spieren te ontspannen maar dat het ook een hele fijne manier van voorspel is.

Opzetstukken voor de Europe Magic Wand vibrators

Maak jouw wand vibrator van Europe Magic Wand compleet met een opzetstuk. In onze shop zijn verschillen wand vibrator opzetstukken verkrijgbaar voor en door Europe Magic Wand vibrators. Maak van jouw wand vibrator bijvoorbeeld een G-spot vibrator of anaal vibrator. Hou je van een 3-dubbele stimulatie? Ga dan voor een 3-dubbele stimulator. Met een 3-dubbele stimulator opzetstuk geniet jij van clitorale, vaginale én anale stimulatie in één vibrator!