Het populairste product:
Satisfyer Pro 2 >

Luxe vibrators van Iroha

Op zoek naar een luxe vibrator? Dan zit je met een Iroha vibrator helemaal goed. Naast uitstekend materiaal gebruik zijn de Iroha vibrators uitgerust met krachtige motoren die de fijnste vibraties leveren.

Iroha vibrators speciaal voor de vrouw

Iedere vrouw heeft recht op heerlijke avonden vol plezier. Iroha is dan ook speciaal ontworpen voor de vrouw van nu. Het ergonomisch gevormde model ligt heerlijk in de hand en past zich door de buigzame schacht aan naar jouw lichaam. De vormen van deze vibrators zorgen dan ook voor optimale stimulatie tijdens penetratie. Ga voor een klassieke vibrator of een golvende vibrator en laat je verwennen door een Iroha vibrator.

Iroha vibrators en glijmiddel

Wanneer jij je Iroha vibrator hebt gevonden in onze shop kun je je bestelling compleet maken met een glijmiddel. Omdat Iroha vibrators zijn gemaakt van siliconen materiaal kun je het beste voor een glijmiddel op waterbasis kiezen. In onze drogist is een ruime collectie glijmiddelen op waterbasis te vinden van topmerken zoals Durex, Pjur en Safe. Batterijen hoef je niet meer te bestellen. De Iroha vibrators zijn namelijk oplaadbare vibrators.