Het populairste product:
Satisfyer Pro 2 >

JimmyJane vibrators van topkwaliteit

Voor een luxe vibrator van topkwaliteit moet je bij Jimmy Jane zijn. De vibrators van Jimmy Jane zijn waterproof en hebben een luxe uitstraling door het zwarte siliconen materiaal. Kies bijvoorbeeld voor de Form 2! Een luxe kleine vibrator met twee oortjes die jou gegarandeerd op ongekende hoogtes brengen. Ook kun je kiezen voor luxere versie van de Form 2, deze is voorzien van een 24 karaats coating op laadcontact!

Gratis JimmyJane vibrators bezorgd

Al jouw JimmyJane vibrators worden bij een bestelling boven €75,- gratis verzonden! Heb jij voor 23:30 uur besteld? Dan ontvang je jouw bestelling de volgende dag al! Ben je niet thuis? Of haal je jouw pakketje liever af bij een afhaalpunt in de buurt? Geen probleem, kies voor de optie ophalen bij een afhaalpunt en kies uit één van de 2.400 afhaalpunten van PostNL, zoals bijv. Albert Heijn, Primera en C1000.

Zondag levering van JimmyJane vibrators

Ook op zondag geniet jij van de lekkerste JimmyJane vibrators. Bestel JimmyJane vibrators op zaterdag en speel op zondag al met jouw luxe siliconen vibrator. Zo heb jij elk weekend een leuke zondag!