Het populairste product:
Satisfyer Pro 2 >

De We-Vibe wint een award

We-Vibe heeft in de VS de award voor erotisch speeltje van het jaar gewonnen en heeft daarmee de koppel vibrator opnieuw op de markt gezet. De We-Vibe koppel vibrator is inmiddels razend populair en ontvangt de ene naar de andere positieve review. Iedere gebruiker is uiterst enthousiast over de We-Vibe en raad de We-Vibe dan ook zeker aan. De vibrators van We-Vibe zijn krachtig, compact, waterproof en oplaadbaar. Met We-Vibe weet je dus zeker dat je beste vibrator voor jezelf en je partner in huis haalt.

 

Samen genieten van de We-Vibe koppel vibrator

De We-Vibe koppel vibrator, je hebt er ongetwijfeld van gehoord, over gelezen of het gezien op tv. Deze stijlvolle koppel vibrator is een veel besproken vibrator en gaat de hele wereld over. Het stijlvolle design gecombineerd met de fluisterstille maar uiterst krachtige motoren verleiden keer op keer tot gebruik. De We-Vibe is dan ook speciaal ontworpen voor stellen die meer willen genieten tijdens de seks. Het speciale flexibele design is ontworpen naar de vrouwelijke vormen van het lichaam en zorgt voor een optimale pasvorm door middel van een buigzaam middenstuk. Beide uiteindes van deze vibrator zijn voorzien van krachtige motoren die tegelijkertijd de clitoris en G-spot stimuleren. Het ene uiteinde wordt vaginaal ingebracht en stimuleert de G-spot. Ook de man geniet van de We-Vibe, door de sterke vibraties voelt hij bij elke penetratie extra stimulatie op zijn penis. Daarnaast wordt de vagina nauwer voor een nog fijnere sensatie. Naast de G-spot geniet ook de clitoris van sterke vibraties. Het andere uitende rust namelijk op de clitoris wat een sensationele dubbel stimulatie brengt in de vagina en op de clitoris. Dus zijn jullie op zoek naar een luxe koppel vibrator waar jullie samen avonden vol plezier mee gaan beleven? Bekijk dan snel de We-Vibe collectie!

De We-Vibe, meer dan een koppel vibrator

Iedereen geniet met een We-Vibe vibrator. Naast de razend populaire koppel vibrator heeft We-Vibe namelijk ook een verleidelijke collectie mini vibrators en vibrator sets. Dus wil jij genieten van de kracht van We-Vibe maar dan alleen? Geen probleem, shop snel een fijne We-Vibe vibrator en verwen jezelf met de zijdezachte oplaadbare vibrators. Alle vibrators van het merk We-Vibe zijn waterproof waardoor jij overal kunt genieten van een spannend solo avontuur. In de We-Vibe collectie vind je onder andere de We-Vibe Tango. De We-Vibe Tango is een kleine, compacte mini vibrator uitgevoerd in de vrouwelijk kleur roze. Door het compacte formaat van de We-Vibe Tango kun jij deze kleine ondeugd overal mee naar toe nemen! Daarnaast heeft We-Vibe de We-Vibe Touch ontworpen. Deze paarse opleg vibrator is gemaakt van zijdezacht siliconen materiaal en is multifunctioneel. Gebruik de We-Vibe Touch voor externe stimulatie en laat hem over je gehele lichaam glijden. Combineer voor extra plezier al je We-Vibe vibrators met een glijmiddel op waterbasis. Wanneer jij je We-Vibe vibrator en glijmiddel op waterbasis voor 23:30 bestelt, geniet je de volgende dag al. Voor 23:30 besteld is namelijk de volgende dag in huis bij Vibrator Kopen!