Het populairste product:
Satisfyer Pro 2 >

100% Orgasme garantie met de Womanizer

De Womanizer is goed, zelf zo goed dat de fabrikant deze 'vibrator' verkoopt met 100% orgasme garantie. Met een Womanizer weet jij dus 100% zeker dat je geniet van de fijnste orgasmes. Deze bijzondere, innovatieve stimulator kan echter geen vibrator genoemd worden. De Womanizer werkt namelijk op een geheel nieuwe manier met luchtdruk. De Womanizer vibreert niet maar stimuleert de clitoris met luchtdrukgolven. Ben jij klaar voor deze geheel nieuwe vorm van genieten?

Onderzoek naar de Womanizer

De Womanizer is een veelbesproken sextoy. Veel bloggers, toytesters en andere vrouwen zijn dan ook razend enthousiast over de populaire clitoris stimulator. Om zeker te weten dat jij optimaal geniet van deze innovatieve sextoy is er zelf een speciaal onderzoek gedaan. Vrouwen tussen de leeftijd van 20 tot en met 60 jaar mochten de Womanizer testen en aangeven wat ze van de Womanizer vonden. 100% van deze vrouwen gaf aan een orgasme te hebben gekregen door de Womanizer en beschreef het als een absoluut unieke ervaring.

  • 73% ervaart meerdere orgasmes
  • 76% beleeft een exceptioneel intens orgasme
  • 63% ervaart een volkomen nieuwe seksuele beleving
  • 98% zou graag een Womanizer willen hebben
  • 100% beschrijft de Womanizer als absoluut uniek

 

De Womanizer gratis verzonden door Vibrator Kopen!

 

Bij Vibrator Kopen shop jij snel, eenvoudig en discreet jouw favoriete Womanizer. Ga jij voor de verleidelijk roze Womanizer, de uitdagende zwarte met tijgerprint Womanizer of de stoere Tattoo Womanizer? Welke Womanizer jij ook kiest, Vibrator Kopen verzend hem geheel gratis! Bij Vibrator Kopen worden alle bestellingen met een bedrag boven €75,- geheel gratis verzonden binnen Nederland en België. Daarnaast maak jij samen met Vibrator Kopen je weekend pas echt spannend. Kies tijdens het bestelproces voor zondag levering. Je betaalt dan € 4,95 tot een bestelbedrag van € 145,00. Boven de € 145,00 betaal je geen verzendkosten voor bezorging op zondag! Voor zondagbezorging geldt een minimum bestelbedrag van € 25,00.