Het populairste product:
Satisfyer Pro 2 >

Alles over de G-spot

De G-spot.. Een veel besproken onderwerp. Maar wat is de G-spot? En waar zit de G-spot? En waarmee kun je de G-spot het allerbeste mee stimuleren? Wij hebben hier alle informatie die je nodig hebt voor een geslaagd orgasme!

Wat is de G-spot?

De Gräfenbergplek of (Engels) G-spot (soms vertaald als G-plek), genoemd naar Ernst Gräfenberg, zou een erogene zone van de vrouw zijn. Stimulatie van de G-spot zou een heviger en bevredigender orgasme veroorzaken en zou de mogelijke oorzaak zijn van vrouwelijke ejaculatie.

Bij de vrouw zou de G-spot zich in de schede bij het schaambeen bevinden. De G-spot voelt als een ribbelig stukje, zo'n 5 centimeter diep in de schede, aan de kant van de buik.

Kort samengevat: De G-spot is een klein ribbelig stukje weefsel dat, wanneer het juist gestimuleerd wordt, zorgt voor intense orgasmes.

 

Hoe herken je de G-spot?

Voor dat je een ander jouw lichaam laat ontdekken is het belangrijk dat jij je eigen lichaam goed kent. Als jij zelf niet weet waar jouw G-spot zit, hoe kun je het dan aan je partner uit leggen? Verken je lichaam, ontdek wat je vindt en welke stimulatie voor jou het lekkerst is. Weet je al waar je G-spot zit? Top! Nu je partner nog.

Hoe stimuleer je de G-spot met een vibrator?

Wanneer jullie beide de G-spot hebben gevonden en klaar zijn voor het echt werk kan de stimulatie beginnen. Wanneer jij inmiddels weet waar de G-spot zit en graag wat anders wil dan je vinger (of zijn vingers) kun je er voor kiezen om een vibrator te gebruiken. Een G-spot vibrator herken je aan de gebogen schacht of gebogen punt. Met een G-spot vibrator stimuleer je eenvoudig de G-spot met verschillende vibraties en eventuele pulsaties.

 

Welke G-spot vibrator?

Er zijn veel verschillende G-spot vibrators van verschillende merken met verschillende functies. Om een snelle keuze te kunnen te maken is het belangrijk dat je weet wat je fijn vindt. Heb je liever een ronde top, een spitse punt, een kop met nopjes of een schacht met ribbels? En vindt je een stevige, harde vibrator fijner? Of hou je meer van een zachte vibrator? Een harde vibrator is gemaakt van hard plastic, aluminium of glas waarmee je veel druk kunt uitoefenen. Een zachte vibrator is gemaakt van siliconen of zacht plastic. Wil je het beste van beide kanten? Ga dan voor een Rabbit Vibrator met G-spot stimulatie. Deze vibrators zijn voorzien van een gebogen punt én clitoris stimulator. Succes gegarandeerd!