Het populairste product:
Satisfyer Pro 2 >

Je eerste vibrator kopen

Voor het eerst een vibrator kopen

Je eerste vibrator.. Een spannende aankoop wanneer je niet, of nog niet helemaal bekend bent op het gebied van sextoys. Maar waar moet je nou precies op letten bij de aanschaf van je eerste vibrator? En wat zijn nou eigenlijk de do's en dont's wanneer je een vibrator gebruikt? En welke vibrator werkt nou het allerbeste? Geen paniek, wij hebben hier de meest belangrijke tips voor je op een rijtje.

Soorten vibrators en functies

Er zijn ontzettend veel verschillende vibrators op de markt. Wanneer jij op zoek gaat naar je eerste vibrator is het belangrijk dat je rustig op zoek gaat naar het type dat jou fijn lijkt.

Klassiek is populair

De meest gekozen eerste vibrator zijn de klassieke vibrators. Dit zijn vibrators met een standaard recht design en verschillende trilfuncties. Deze vibrators zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. De klassieke vibrators zijn doorgaans geschikt voor inwendig gebruik (penetratie) en clitoris stimulatie.
 

Vibrator met dubbele stimulatie

Wanneer je op zoek bent naar een vibrator die geschikt is voor penetratie en clitoris stimulatie tegelijkertijd kun je kiezen voor de bekende rabbit vibrators. De populaire rabbit vibrator heeft een opwindende clitoris stimulator aan de voorzijde in de vorm van een konijntje. Hiermee stimuleer jij je clitoris terwijl je kunt genieten van penetratie.

G-spot vibrator

Ook is er een vibrator die de felbegeerde g-spot stimuleert. G-spot vibrators hebben een speciaal design waardoor de G-spot optimaal wordt gestimuleerd. Met behulp van de vaak gebogen top van de vibrators is de G-spot snel gevonden. Deze vibrators zijn geschikt voor penetratie en herken je aan het gebogen ontwerp.

Clitoris Vibrator

Gebruik je liever geen vibrator voor inwendig gebruik of penetratie? Ga dan voor een clitoris vibrator. Een clitoris vibrator is een kleine vibrator en wordt ook wel een mini vibrator of bullet genoemd.

Maten en materialen vibrators

Vibrators zijn er in alle kleuren, maten en materialen. Er zijn onder andere vibrators van aluminium, siliconen, ABS (Plastic), Edelstaal en PVC. Belangrijk bij het aanschaffen van je eerste vibrator is dat je je afvraagt wat je fijn vindt. Ben je op zoek naar een harde, gladde vibrator? Ga dan voor een vibrator van aluminium, ABS of PVC. Wil je graag een zachte, buigzame vibrator? ga dan voor een vibrator van siliconen. Niet alle vibrators zijn gelijk, lees goed de specificaties door.

Do's en Dont's kopen vibrator

Do's:

  • Neem de tijd bij het aanschaffen van je eerste vibrator, bekijk rustig het assortiment en onderzoek wat je lekker lijkt.
  • Begin niet te groot. Begin met een kleine vibrator (12-16 cm) met een niet te grote diameter (2-4cm).
  • Begin met een makkelijk te bedienen vibrator. Een vibrator met onwijs veel verschillende functies is leuk, maar wanneer je net begint is het belangrijk om alles rustig op te bouwen.
  • Bestel alles wat je nodig hebt rondom je vibrator in één keer. Met alleen een vibrator kom je meestal niet heel ver. In de online shop zijn vaak ook de toebehoren te koop. Denk hierbij aan producten zoals: batterijen, toy cleaner, glijmiddel en opbergzakjes. Hiermee ben jij in één keer klaar om gebruik te maken van je vibrator.
  • Denk aan hygiëne. Misschien wel één van de allerbelangrijkste dingen bij het gebruik van elke sextoy, de hygiëne. Maak je vibrator goed schoon voor en na het gebruik met een speciale toy cleaner. Deze zijn vaak te vinden in de apotheek. Leg je vibrator niet in de zon en bewaar hem op een droge plek. Bewaar je sextoys altijd apart van elkaar, bij voorkeur in een apart opbergzakje. Een vibrator is altijd een persoonlijke product.

Gebruik vibrator

Wanneer je jouw vibrator eenmaal thuis hebt is een goed begin het halve werk. Neem de tijd, kies een rustige avond en leg alles wat je nodig hebt klaar. Het is altijd handig om dingen als batterijen, glijmiddel en toycleaner binnen handbereik te houden.

En héél belangrijk: Geniet! Elke eerste keer is spannend, zeker wanneer je voor het eerst een vibrator gebruikt. Ontspan je en begin wanneer jij wilt, in welk tempo jij wilt. Ontdek wat fijn voelt en laat je verwennen door je vibrator.

Dont's:

  • Gebruik NOOIT siliconen glijmiddel in combinatie met een siliconen vibrator. Dit tast de buitenlaag van de vibrator aan. Gebruik een glijmiddel op waterbasis in combinatie met een siliconen toy.
  • Laat je niet ompraten. Bepaal zelf wat jij lekker vindt en bestel de vibrator die bij jou past. Laat je goed informeren maar laat je eigen mening de overmacht hebben.
  • Maak geen haastige beslissingen. Haastige spoed is zelden goed, dit geldt ook bij het aanschaffen van een vibrator.
  • Schaam je niet. Jij bepaalt zelf wat lekker is en wat jou het meeste stimuleert. Laat je nooit door een ander vertellen wat wel en niet kan. Niemand weet wat het beste is voor jou en jouw lichaam. Jouw lichaam is van jou en jij bepaalt wat er naar binnen gaat op welke manier.