Het populairste product:
Satisfyer Pro 2 >

Meer genot met glijmiddel

Glijmiddel voor nog meer genot

Naast een vibrator of ander leuk speeltje kan een glijmiddel ook een leuke aanvulling zijn voor in je nachtkastje. Glijmiddel is leuk om alleen én samen te gebruiken in combinatie met of zonder vibrator. Ook kan een glijmiddel goed van pas komen tijden het voorspel, zo zijn er verschillende glijmiddelen die geschikt zijn voor intieme massages. Daarnaast zijn er allerlei glijmiddelen die van jouw intieme momentjes een waar hoogtepunt maken. Je leest hier over de leukste, lekkerste en fijnste glijmiddelen met ieder een speciale functie!

Glijmiddel met een smaakje

Wanneer jij orale seks graag spannender en lekkerder wilt maken kun je kiezen voor een glijmiddel met smaakje. Een glijmiddel met een smaakje nodigt uit maakt orale seks nog lekkerder voor jouw en je partner. Er zijn verschillende smaakjes beschikbaar zoals de klassiekers glijmiddel met aardbei smaak , glijmiddel met kersen smaak en glijmiddel met vanille smaak . Maar wist je dat er nu ook een nieuwe variant is.. Glijmiddel met Pina Colada smaak ?! En wat dacht je van de glijmiddel met Champagne en Aardbei smaak? Ook kun je kiezen voor de zoete smaakjes glijmiddel met kiwi smaak , glijmiddel met watermeloen smaak , glijmiddel met granaatappel smaak , glijmiddel met banaan smaak en glijmiddel met Bubble Gum smaak .


Pasante Strawberry Glijmiddel


Stimulerende Glijmiddel

Een veel voorkomend probleem bij vrouwen: Niet genoeg stimulatie tijdens de seks of tijdens het voorspel. Maar ook hier is een antwoord op.. Stimulerend glijmiddel! Hoe werkt het? Stimulerende glijmiddelen bevatten vaak een speciaal ingrediënt die er voor zorgt dat er een tintelend, kietelend en prikkelend gevoel ontstaat. Een goed voorbeeld hier van is de Durex Play O. Deze lustbevorderende gel van Durex bevat speciale ingrediënten die er voor zorgen dat de bloedtoevoer naar je clitoris wordt verhoogd, die zorgt voor een tintelende sensatie. De gel op waterbasis bevat verschillende ingrediënten waaronder Multisensate en Coolact P. Dit zijn subtiele smaakstoffen die een veelheid aan sensaties veroorzaken. Door deze stoffen ervaar je tegelijkertijd koude en warme tintelingen en zachte kietelingen. De L-arginine helpt de sensaties van Multisensate en Coolact P te versterken. En meer sensatie en opwinding betekent snellere en meer intense orgasmes!


EasyGlide verwarmend glijmiddel


Glijmiddel voor de gevoelige huid

Helaas zijn er ook veel vrouwen die last hebben van een gevoelige huid. Het gebruiken van een glijmiddel op een gevoelige huid kan zorgen voor irritaties en een vervelend gevoel. Daarom hebben merken als Durex, Pasante, Safe en Pjur speciaal glijmiddel voor de gevoelige huid . Deze glijmiddelen bevatten een verzorgend effect waardoor jouw huid direct gehydrateerd wordt tijdens gebruik. Het verzorgende ingrediënt hierin is vaak Aloë Vera, een ingrediënt dat helpt bij een gevoelige, geïrriteerde huid. Glijmiddel met Aloë Vera zorgt voor meer comfort en heeft een verzorgende werking. Dubbel profiteren dus!