Het populairste product:
Satisfyer Pro 2 >

De Wand Vibrator

De wand vibrator. Een krachtige ‘massage staaf' die ook wel toverstaf wordt genoemd. Deze microfoon vormige apparaten zijn tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei verschillende vormen, maten en kleuren.  Wist je dat de wand vibrator oorspronkelijk werd verkocht als massage apparaat? Dankzij de serie Sex and the City heeft de wand massagestaaf inmiddels een geheel andere functie gekregen. Dus ben jij ook zoek naar een krachtige vibrator voor de meest gevoelige plekjes? Dan is de wand vibrator perfect voor jou!

 

Wat is een wand vibrator?

Een wand vibrator is een krachtige vibrator in de vorm van een microfoon. De meeste wand vibrators zijn voorzien van een zachte, ronde kop en flexibele hals. Deze vibrators gebruik je als een massage staaf waarbij je het onderste gedeelte vast houd, en de kop op het lichaam gebruikt. Er zijn verschillende wand vibrators verkrijgbaar van de merken Europe Magic Wand, Fairy , Fifty Shades of Grey en Wand Essentials.

Hoe gebruik je een wand vibrator?

Een wand vibrator is op verschillende manieren te gebruiken. Wanneer jij graag samen wilt geniet met je partner is de wand vibrator een leuke vibrator voor tijdens het voorspel. Streel, masseer en verwen elkaar.  Ben jij alleen en op zoek naar een echt krachtige vibrator? De wand vibrator is een zeer krachtige vibrator met diepe vibraties die jou binnen de kortste keren op een hoogtepunt brengen. Plaats de kop op je clitoris en ervaar een ongekend sterke stimulatie.

Europe Magic Wand vibrators kopen
 

Samen genieten van een wand vibrator

Willen jij en je partner genieten van krachtige vibraties tijdens de seks? Kies dan voor een kleine wand vibrator van het merk TOYJOY, Pipedream, Shots Toys of CalExotics. Met bijvoorbeeld de Wand Vibrator Cara, Mini Wanachi wand vibrator, Twizzle Trigger en Mini Wand Vibrator kunnen jullie samen genieten van de sterkste vibraties het kleinste jasje.

Alleen genieten van een wand vibrator

Heb jij inmiddels alle soorten vibrators wel geprobeerd? En wil je nu een keer een écht krachtige vibrator? Dan is de Europe Magic Wand Vibrator echt iets voor jou. Deze zeer krachtige vibrator zorgt voor snelle, hevige orgasmes bij iedere vrouw! Wil je wel graag genieten van krachtige vibraties, maar zijn de meeste wand vibrators te groot en te zwaar voor jou? Kies dan voor de Palm Power Wand Vibrator. De Palm Power is een krachtige, lichtgewicht wand vibrator in een handzaam formaat.  

Opzetstukken voor de wand vibrator

Daarnaast kun jij je wand vibrator nog leuker maken met een bijpassend opzetstuk. Met opzetstukken voor wand vibrators verander jij in een handomdraai je standaard wand vibrator in een G-spot wand vibrator of een anaal wand vibrator. Opzetstukken zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, structuren en maten.  Kies bijvoorbeeld voor een opzetstuk met nopjes, een opzetstuk met grote noppen of een opzetstuk met puntjes.. Er is zelfs een opzetstuk met vingers of een opzetstuk met tong verkrijgbaar zodat jij een levensechte stimulatie ervaart. Op zoek naar een 3-dubbele stimulatie? Kies dan voor een 3-dubbele stimulatie opzetstuk. 

Meer informatie over de wand vibrator 

Ben je nou helemaal nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel de productvideo over de wand vibrator. Hiermee krijg jij een nog duidelijker beeld van de wand vibrator en de opzetstukken voor wand vibrators.